Met TDM Signage heb je eindeloos veel narrowcasting mogelijkheden: snel nieuwe content maken en up-to-date houden, advertentiecampagnes uitzenden, gebruikers monitoren, het kan allemaal. In een handomdraai.
En dat is nog maar een tipje van de sluier. Wil je weten wat je nog meer kunt met onze software? Bekijk nu al onze features!

Voor de dagelijkse gebruiker

Altijd een professioneel ontwerp

Ben je geen ontwerper en wil je toch dat jouw content een professionele uitstraling heeft? Dat kan. Wij hebben een uitgebreide collectie sjablonen voor je, waar je alleen maar je huisstijlkleuren en logo aan toe hoeft te voegen. Zomaar klaar, fantastisch resultaat.

Binnen je eigen omgeving kun je bovendien heel eenvoudig foto’s en video’s uploaden, of toevoegen via YouTube. Met één druk op de knop zend je die uit op alle tv’s in je netwerk. Wil je liever een planning maken van wat er wanneer uitgezonden wordt? Dan voeg je een schema toe, desgewenst met nieuwe pagina’s en presentaties.

Toon social media en nieuws

Om je narrowcasting afwisselend, actueel en interessant te houden, kun je TDM signage zo instellen dat nieuws en updates op je social mediakanalen gelijk uitgezonden worden op de tv’s in je netwerk.

Werken jullie met touch screens? Dan hebben we nog een extra service voor je: de mogelijkheid voor medewerkers, studenten of bezoekers om (vergader)ruimtes te reserveren en te boeken.

Overtuigd? Aan de slag

Features voor de dagelijkse gebruiker

  • Plannen van content
  • Social media integratie
  • Werken met sjablonen
  • Uitzenden van content
  • Het aan en uitzetten van schermen

“In één ochtend had ik al mijn schermen live”

Binnen ons bedrijf is de behoefte groot om op de hoogte te blijven, maar niemand leest de nieuwsbrieven. De tv’s staan bij de receptie en in de kantine en nu is iedereen aanwezig!

Matilda van RKC de Sprong

De beheerder

Met TDM signage is het voor beheerders makkelijk om overzicht te houden en hulp te bieden waar nodig. Zo kun jij bijvoorbeeld beheren welk apparaat verbinding maakt en content weergeeft.

Voor de technisch onderlegde beheerder: dit gaat via het IP-Control, wat relatief eenvoudig te implementeren en te begrijpen is. Daarnaast is het goed compatibel met oudere én nieuwe apparaten, en kan het zenden en ontvangen tegelijkertijd. Voor onze gebruikers vinden wij IP-Control daarom het meest geschikte communicatieprotocol.

In het log wordt alles voor je bijgehouden: de verschillende gebruikers, hun rollen, rechten en activiteiten binnen het systeem. Als je wilt, kun je ook monitoring inschakelen en Proof & Play-rapporten maken. Is er een noodsituatie? Met de Alerts & Evacuatie-functionaliteit neem je snel de schermen over, dit kan zelfs automatisch.

En, ook goed om te weten: TDM5 maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnieken en werkt met 2 factor authenticatie of SSO, om ongeautoriseerd inloggen te voorkomen en het beheer te vereenvoudigen.

Features voor de beheerder

  • Gebruikerslogboek
  • Monitoring en beheer
  • Prrof of play
  • Log-in met SSO

Overtuigd? Aan de slag

Voor de hoofdgebruiker

Inzicht in je data: optimaliseer de gebruikerservaring

Onze narrowcasting software biedt eindeloze mogelijkheden: het is schaalbaar en aanpasbaar aan jouw specifieke wensen. Het heeft bovendien een naadloze integratie met Microsoft PowerBI. Hiermee toon je heel eenvoudig live een overzicht van al je dashboards, tegels en verslagen. Zo krijg je inzicht in je data, zodat je een goede vertaalslag kan maken naar content die past bij jouw doelgroep.

Integratie API koppeling met Business Intelligence

Met onze universele API-integratie maak je naadloos verbinding met je bestaande systemen, waaronder business intelligence-tools. De verschillende menu board-sjablonen helpen je om efficiënt menu-indelingen maken en aan te passen. Daarnaast is een volledige room booking integratie mogelijk, met koppelingen naar Office 365, Exchange, Google Calendar of Amadeus. Toon en boek je afspraken via een tablet die je precies op de hoogte houdt van de status van een vergaderruimte.

Verder heeft onze digital signage software geavanceerde mogelijkheden voor interactive signage: stuur je content aan met behulp van sensoren en knoppen, of koppel je signage aan je brandalarm, om in geval van nood de juiste informatie te tonen.

Overtuigd? Aan de slag

Voor de adverteerder

Je wil gericht adverteren voor de juiste doelgroep. Onze narrowcasting software helpt je daarbij: door de meetfuncties krijg je nauwkeurig inzicht in waneer je advertenties worden vertoond. Door middel van analytics en statistieken meet en optimaliseer je de effectiviteit van je campagnes, zodat je maximale impact genereert en je ROI verbetert.

Met onze Proof of Play-functionaliteit, maak je gedetailleerde rapporten over waar en wanneer je content is afgespeeld. Zo kun je ieder gewenst moment checken of je advertenties worden weergegeven zoals gepland. Hierdoor is het makkelijker om de prestaties van je campagnes nauwkeurig te volgen en je kunt deze data gebruiken als je zendtijd wilt verhuren.

Overtuigd? Aan de slag

Alle functies in één oogopslag

Adobe Photoshop

Met de Adobe Photoshop plugin exporteer je moeiteloos je TDM-templates vanuit Photoshop en importeer je ze in TDM5.

Advanced Calendar widget

Gebruik de geavanceerde kalender widget om content ruim van tevoren klaar te zetten voor een speciale dag of een event. Na afloop wordt automatisch de oorspronkelijke content weer getoond.

Integreer Facebook

Gebruik de Facebook-koppeling om je social media te tonen binnen je presentatie. Met de plugin heb je volledige controle over wat je wel of juist niet laat zien.

Toon een RSS-feed

Met de RSS-feed widget koppel je moeiteloos al je favoriete RSS-feeds. Van nieuws en weerberichten, tot file-informatie en achtergrondartikelen.

Integreer Google

Met de Google Workspace koppeling, voorheen G-Suite, kun je al je Google applicaties en tools moeiteloos integreren binnen TDM.

Integreer Instagram

Gebruik de Instagram koppeling om je social media te tonen binnen je presentatie. Met de plugin heb je volledige controle over wat je wel of juist niet laat zien.

Interactive Signage met touch, sensoren of buttons

Stuur je content aan met behulp van touch, sensoren en/of buttons. Koppel je signage bijvoorbeeld aan je brandalarm, om de juiste content te tonen op momenten dat het telt.

Kies je template

Kies uit één van de vele standaard templates, of pas deze volledig aan naar eigen wens. We hebben templates voor iedere sector.

Integreer Microsoft PowerBI

Met de PowerBI koppeling is het mogelijk om heel eenvoudig een live overzicht te tonen van al je dashboards, tegels en verslagen binnen PowerBI.

Deel het nieuws

Met de nieuws widget toon je het nieuws van je favoriete nieuwssite en integreer je dat eenvoudig in je content.

Integreer Office 365

Toon live afspraken uit de agenda’s van je ruimten, door Office365 te integreren maak je het mogelijk om Room Booking in real-time te faciliteren.

Maak je prijslijst

Maak heel eenvoudig prijslijsten in je eigen stijl en houd ze handmatig of volautomatisch bij.

Creëer overzicht met Proof of Play

Met Proof of Play zorg je voor overzicht. In een handomdraai zie je welke content op welk scherm wel en niet getoond is. Ideaal voor het verhuren van zendtijd.

Boek ruimtes, plan afspraken

Laat je gasten of medewerkers eenvoudig zelf ruimtes boeken en afspraken inplannen, met onze volledige room booking integratie, met koppelingen naar Office 365, Exchange, Google Calendar of Amadeus.

Integreer Powerpoint

Upload je presentaties en toon ze op je scherm als slideshow in een handomdraai. Je kunt ze ook mailen naar ons gevanceerd mail to signage systeem. Ze worden dan automatisch op de schermen getoond.

Altijd de juiste tijd, ongeacht de tijdzone

Toon een datum en tijd binnen je presentatie. Staat een scherm in een andere tijdzone? Geen probleem, de widget houdt hier automatisch rekening mee.

Voeg een tabel in

Creëer snel en moeiteloos tabellen in diverse verhoudingen en koppel je tabellen desgewenst aan een externe databron zoals RSS of een API.

Verleen service met een touch screen

Zet je content om naar een interactieve presentatie waar bezoekers kunnen ‘bladeren’ door een catalogus, extra productinformatie opvragen, deelnemen aan een enquête of een prijslijst inzien.

Integreer Vimeo video’s

Koppel snel en veilig je Vimeo-account om automatisch video’s vanuit je Vimeo-account te tonen.

Laat zien wat voor weer het is

Toon eenvoudig het weerbericht binnen je presentatie. Op basis van jouw locatie kan dat ook real-time.

Integreer je website

Integreer moeiteloos je website of een gedeelte hiervan binnen TDM.

Integreer YouTube

Toon YouTube video’s binnen je presentatie. Livestreams kun je ook laten zien zolang de betreffende pagina in beeld is. TDM zorgt dat de livestream automatisch verder gaat als de pagina weer in beeld komt.

Laat je presentatie automatisch aanpassen aan TDM met Mail to Signage

Geen tijd of mogelijkheid om binnen de TDM Designer je wijzigingen door te geven? Mail dan een PowerPoint, video of afbeeldingen naar een eigen ingesteld e-mailadres en TDM verwerkt deze automatisch binnen je presentatie en toont ze automatisch op de schermen.

Vul automatisch je afspeellijsten

Vul je lijsten op basis van tags. Zo vul je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een afspeellijst met alle pagina’s die de tag ‘reclame’ hebben.

Toon je data

Toon je data, of een selectie hiervan automatisch binnen je presentatie, met een API koppeling, RSS feeds of één van onze standaard widgets.

Integreer Zermelo

Toon automatisch al je roosterwijzigingen, of een selectie hiervan, binnen een presentatie. Maak met behulp van overzichtsschermen voor al je leerlingen en leerkrachten in één oogopslag duidelijk of een les vervalt of in een ander lokaal is.

Probeer 30 dagen onze gratis demo

Bereik je doelgroep met gerichte content. Zo draag jij bij aan tevreden klanten en medewerkers, en aan een professionele uitstraling.

Gratis uitproberen play

Vragen? Wij helpen u graag!

Stel uw vraag over TDM Signage of hoe u dit kunt inzetten in uw bedrijf of organisatie. Onze ervaren medewerkers helpen u graag op weg.

Neem contact op
Of bel +31 20 261 0 985